Blogg

Hei :)

Hallo bloggen.

Sorri for at jeg ikke blogga i morgest det er fordi vi ikke hadde nett. :( I dag har jeg vært på skola,det var dritt kjedeligt. I dag har jeg tenkt til å være med venner,være litt ute og forbrede meg på skriveøkta vi har i norsk i morgen,wish me good luck! Hahha,neida men jeg gruer meg litt da. Kommer ikke på noe å blogge om,så vi blogges senere.

Amanda

Publisert: 09.09.2013 - kl.15:43 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Les den!

Nå har jeg tenkt til å blogge om en blogg faktisk,jeg blogger om denne bloggen nå fordi hu fortjener å få flere lesere,hu er verdens beste,og verdens herligste jente! 

http://rikkemke.blogg.no/  heter bloggen hennes,hun blogger om om hverdagen sin og om det som faller henne inn. Jeg synes alle burde ta en titt innom hennes blogg,da ville hun ha blitt veldig glad,det lover jeg deg! Jeg synes hu fortjener flere lesere fordi hun blogger hver dag og fordi hu er ei god blogger. Jeg kommer ikke på noe mer om bloggen hennes heller ikke om noe mer jeg kan skrive,så da blogges vi i morgen. Miss u all peewser :)

Q: Leser du bloggen hennes? Synes du den er bra? eller har du noen blogger å anbefale,kommenter under da vell! :)

Les den,du kommer ikke til å angre.

Amanda 

Publisert: 07.09.2013 - kl.16:55 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Ord sårer.

Hei bloggen.

Jeg skrev den overskriften fordi det var en gutt i klassen min som sa noe som såret med veldigt mye,og hvis du som sa den setningen leser dette så håper jeg at du angrer på det du sa,jeg har ikke så bra selvtillitt heller,det du sa hjelper ikke akkurat for selvtilliten min heller. Men nok om det,i dag så har jeg vært på skolen,jeg kom hjem fra legen kl 4,heldigvis er jeg helt frisk,bortsett fra at jeg er sensitiv for mel,og har lite jern i blodet,så må gå jerntabeletter i 3 uker :( Resten av dagen skal jeg tilbringe hjemme under dyna på rommet,se på tv og litt sånt. Blogger senere hvis jeg kommer på noe annet jeg kan skrive. Blogges 

Amanda

Publisert: 06.09.2013 - kl.17:04 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Sorry for lite blogging !

Hei peewser :)

Soryy for lite blogging jeg har ikke hatt noe å blogge om så sorry for det. Jeg loover at jeg skal bli bedre på å blogge framover. I dag er det 1.september,herregud tiden blir jo borte. Snart har jeg jo bursdag,da blir jeg fjorten år,jippi <3 Kommer ikke på noe mer blogges.

Publisert: 01.09.2013 - kl.10:15 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Søndag

Hei bloggen.

Da er det den siste dagen i helga help me plz? I dag skal jeg utnytte dagen for å slappe av og kose meg litt. Hva skal dere i dag? Dagene går så fort,i morgen starter jo andre uka av 9ende klasse,herregud så tiden flyr.Kommer ikke til å blogge så mye i morgen trur jeg,fordi jeg skal på skolen og etter det skal jeg til legen,så jeg for se om jeg rekker og blogge,det kommer til å bli en konkurranse på bloggen min snart,mer info kommer snart. Blogges

Amanda

Publisert: 25.08.2013 - kl.10:52 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Lenge siden sist

Hei bloggen,nå er det lenge siden jeg har blogget det beklager jeg så mye! Jeg har ikke hatt tid til å blogge hver dag fordi jeg har vært på ferie ogsånt og nå har jo skola starta,så da blir det vell litt mer blogging framover det lover jeg,jeg skal i vertfall få til 1-3 innlegg hver dag,så da starter jeg og blogge på heltid,og jeg vil takke alle leserene mine som leser bloggen min,dere betyr så mye for meg,dere er gullverdt husk det! <3 Og hvis dere hare en blogg så kommenter den under så skal jeg lese den! Blogges.

Amanda 

Publisert: 24.08.2013 - kl.08:50 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Mine 3 Favoritt Artister

Yo bloggen,nå har jeg tenkt å vise dere mine 3 favoritt Artister atm(at the moment) So let's start then :)Justin Bieber: Jeg liker han fordi han er en stor inspirasjon for meg,han er elsket av millioner av jenter verden rundt,han har brae sanger og at han er Kjekk,Deilig,Fin ect  seff.


Isac Elliot: Jeg liker han fordi han er flink til å synge og fordi han er fin å se på!

 

Austin Mahone:  Jeg liker han fordi han er en tor inspirasjon for meg som Justin Bieber,han er flink til å synge,har bra låter,han har fengende låter og at han er Verdens Beste GUTT! <3

Dette var mine 3 Favoritt Artister,det kommer et innlegg i kveld og. :)

Publisert: 11.08.2013 - kl.17:29 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Publisert: 10.08.2013 - kl.07:45 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

VELKOMMEN

makeupbyAmanda

Hei,du er klikket deg inn på bloggen til ei 13 år gammel som heter Amanda,jeg bor i Elverum,jeg lagde denne bloggen for å skrive om Hverdagen min,ha som skjer i livet mitt ect. :) Håper dere liker bloggen min,så ses vi :)

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits