Hverdag

Hallo

Hei bloggen.
Sorri for at jeg ikke har blogget tidligere i dag,det er fordi jeg ikke har fått tid pga jeg har lekser og fordi jeg har vært på skolen i dag bare så dere vet det! Tusen takk for at dere leser bloggen min,er utrolig takknemmelig! Men jeg må gå å gjøre lekser nå,så blogges vi!
Amanda ??

Publisert: 10.09.2013 - kl.16:52 // Kategori: Hverdag // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

God Morgen !

Hei bloggen.

Sorry for at det ikke har kommet et innlegg før nå,jeg vil bare si at jeg er utrolig takknemmelig for alle leserene jeg har fått nå. Nå ligger jeg på en 5 plass på topplista i Elverum. Jeg har tenkt til å ha en liten giweaway snart,så bare forsett å lese bloggen min. Så tusen tusen hjertelig takk for at dere leser bloggen min,jeg er glad i dere alle. I dag er det da søndag,en helt ren chilledag for meg,jeg har bare tenkt til å være litt ute,se på tv og rydde rommet kanskje. Jeg kommer vell ikke på noe mer om å blogge akkurat nå, så vi blogges senere i dag.

Q: Hva har du gjort så langt? Har du noen planer for resten av dagen/kvelden? Gleder du deg til giweawayen jeg skal ha?

Gleder meg masse til den jeg,hihi! :)

Amanda

 

Publisert: 08.09.2013 - kl.12:38 // Kategori: Hverdag // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Skole

Hei bloggen.

I dag er det da Mandag som betyr 1 ting S.K.O.L.E :( Jeg vil ikke på skola,men jeg må. Har dere skole? I løpet av uka skal jeg ha en spm runde,da er det bare å sende inn spm til meg så får jeg se om jeg svarer på de i en Ukens spm :) Nåp må jeg gå og sminke meg og litt sånt,så blogges etter skola. 

Amanda

Publisert: 02.09.2013 - kl.07:27 // Kategori: Hverdag // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Blogger jeg leser.

Hei bloggen,nå har jeg tenkt å skrive om blogger jeg leser. Enjoy!

     http://sisteplass.blogg.no/                                      http://kris1998.blogg.no/

         Betinabf.blogg.no                                                                          http://martinlorentzen.blogg.no/                                                                               

   http://naissweetlife.blogg.no/

  http://l0ve.blogg.no/

  http://rikkemke.blogg.no/

Leser du noen av de bloggene? Kommenter under :)

Publisert: 12.08.2013 - kl.14:50 // Kategori: Hverdag // Kommentarer: // 4 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

God morgen <3

Hei bloggen.

God morgen,jeg har nettopp stått opp(tidligt) <3 I dag har jeg tenkt  til å pakke sminken min,være med venninna mi her oppi nord og litt sånn siden det er den siste dagen oppi  nord :) Dette er det jeg rekker å skrive nå så tidligt på morgenen,så snakkes vi senere i dag,kos dere i dag <3

 

Publisert: 12.08.2013 - kl.08:11 // Kategori: Hverdag // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Kvelden

Hei,jeg fant ingen passende overskrift for dette blogg innlegget,så det ble "Kvelden", wft? Haha. Nå er det blitt kveld, om 2 dager skal jeg dra hjem igjen fra Nord.-Norge. I dag har jeg vært med ei veninne som bor oppi her,har vært med søskenbarnet mitt og litt sånne ting <3  Jeg har akkurat pakket ferdig bagen med klær :P Dette er det jeg har tid til og blogge om i kveld,så snakkes vi i morgen. :)
Publisert: 11.08.2013 - kl.19:32 // Kategori: Hverdag // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Litt generelle fakta om meg

Hei,nå har jeg tenkt til å ha "generelle fakta" om meg innlegg. So enjoy the rest ok? :)

Om meg?

Navn? Amanda Caroline Hansen, Alder? 13, Bursdag? 24.oktober, Født? 1999, Bor? Elverum, Fra? Tromsø, Søsken? 3, 2 brødre og 1 søster :)

Favoritter?

Farge? Neons farger og fersken, Bok? Twilight saga,The vampires,The Hunger Games sagaen,Film? Twilight og The Hunger games, Mat? Pizza, Drikke: Vann og Coca Cola Zero :)

Dette er litt "Generelle Fakta" om meg,jeg håper dere ble litt bedre "kjent" med meg,dere får ha en fin dag videre,så blogges vi senere.


Fikk dere greie på noe dere ikke viste om meg? :)


Publisert: 11.08.2013 - kl.14:06 // Kategori: Hverdag // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Hei Hei! :)

Hei, Jeg heter Amanda Caroline, er 14 år fra Elverum. Jeg har drevet med blogg før men jeg gikk lei og sluttet. Nå har jeg tenkt å starte å blogge igjen og prøve så godt jeg kan å oppdaterer jevnlig. Jeg tar bildene mine med iPhone 4  hvis noen lurte. bloggen min blir vell egentlig som de fleste andres blogger. Kommer til å skrive mest om hverdagen min og andre ting som faller meg inn. Kommer også til å komme med videoer jevnlig.

Her kommer det noen bilder av meg.

Det til venstre er et nytt bilde av meg,det i midten er et gammelt bilde og det  til høyre er også et gammelt bilde av meg.

Er det noe dere lurer på?

Publisert: 11.08.2013 - kl.13:07 // Kategori: Hverdag // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

VELKOMMEN

makeupbyAmanda

Hei,du er klikket deg inn på bloggen til ei 13 år gammel som heter Amanda,jeg bor i Elverum,jeg lagde denne bloggen for å skrive om Hverdagen min,ha som skjer i livet mitt ect. :) Håper dere liker bloggen min,så ses vi :)

- Legg meg gjerne til som venn!

widgets

Kategorier

Arkiv

hits